برنامه های ضروری برای تلویزیون های اندرویدی

8 برنامه ی ضروری برای تلویزیون های اندرویدی

حال که یک تلویزیون اندرویدی خریداری کرده اید، به شما به صورت جدی پیشنهاد می دهیم تا به دنبال برنامه های مناسب کاربردهای روزمره تان باشید. به صورت تکنیکی، هر برنامه که روی موبایل شما نصب می شود، روی تلویزیون شما نیز نصب می شود. البته به دلیل مشکلات مربوط به اندازه و جهت تصویر، با به هم ریختگی هایی روبرو می شود که معمولا مشکل آفرین نیست. در ادامه به برنامه های اندرویدی اشاره می شود که بدون مشکل توسط کاربران مورد تست قرار گرفته اند و اجرایی شده اند. اگر در نصب و راه اندازی تلویزیون اندرویدی خود مشکل دارید، می توانید به مقاله ی نصب و راه اندازی تلویزیون شیائومی MiTV 4s مراجعه کنید. 

1- یک پخش کننده ی خوب: MX Player یا VLC Player

به هیچ وجه روی پخش کننده یا پلیر نصب شده روی تلویزیون خود اکتفا نکنید. اگر به دنبال پخش فیلم های با فرمت 4K هستید حتما یکی از این دو پلیر یا هر دو نصب کنید. همچنین اگر مشکل زیرنویس فارسی دارید و زیرنویس فارسی به صورت عجیب و غریب نمایش داده می شود، حتما VLC را نصب کنید.

2- تغییر تم اندروید و اجرای برنامه های موبایلی: Sideload Launcher

اگر به دنبال تغییر تم صفحه ی ابتدایی اندروید تی وی خود هستید، این برنامه یا برنامه های لانچر دیگر را از دست ندهید. همچنین یکی از خصوصیات دیگر ساید لود لانچر توانایی اجرا کردن برنامه های اندرویدی است که در پلی استور نیست و به صورت فایل APK از اینترنت دریافت کرده اید. سایدلود لانچر می تواند دنیای جدید اندرویدی جدید شما باشد.

3- انتقال تصویر از موبایل به تلویزیون: AirScreen

همه ی تلویزیون های اندرویدی با کیت کروم کست عرضه می شوند و شما می توانید با تصویر گوشی خود را به تلویزیون منتقل کنید. گوگل برنامه ی هوم home را برای این کار پیشنهاد داده است. ولی شما آن را جدی نگیرید. بهترین برنامه ایراسکرین است. این برنامه می تواند انواع گوشی های اندرویدی و یا حتی آیفون را به تلویزیون متصل کند. کیفیت تصویر خیلی بهتری دارد و با روترهای 5 گیگاهرتزی خیلی بهتر کار می کند.

4- مدیریت فایل ها: X-plore file manager

داشتن یک فایل منیجر خوب همیشه برای هر دستگاه هوشمندی لازم است. در نگاه اول، فایل منیجر خود تلویزیون به نظر کافی است. اما اگر قصد دارید که فایل های APK را به صورت سایدلود روی تلویزیون نصب کنید، حتما حتما از برنامه ی X-plore استفاده نمایید. برنامه های دیگر تا حدودی قابلیت این کار را ندارند.

5- همه ی فایل های تان در هر جا: Google Drive

اگر از جمله کاربرانی هستید که می خواهید همه ی فایل های مورد نیازتان همیشه همراه تان باشد، گوگل درایو بهترین گزینه است.  گوگل درایو در تلویزیون اندرویدی کاملا مانند همه ی گوگل درایو هاست. می توانید فایل ها را ببینید، به اشتراک بگذارید یا ویرایش کنید. البته اگر قصد ویرایش دارید، حتما به تلویزیون خود یک موس و کیبورد وایرلس متصل کنید تا تجربه ی ادیت کردن تان ارتقاء لذت بخشی داشته باشد.

6- یک مروگر خوب: Goggle Chrome

درست است که گوگل کروم به صورت رسمی در پلی استور نیست و نمی توانید آن را مستقیما نصب کنید. ولی اگر از سایدلود لانچر ها استفاده کنید، می توانید APK این برنامه را روی تلویزیون نصب کنید و استفاده نمایید. اگر هم اهل چنین فرآیندهای غیر مستقیمی نیستید و سایدلود لانچر را مد نظر ندارید، مرورگر TVWeb Browser که روی تلویزیون شما هست، همچنان یکی از بهترین هاست.

7- کنترل دیگران از هر مکان: Anydesk

نرم افزار anydesk که معرف شما هست. می توانید با این نرم افزار به هر صفحه ی دیگری که این برنامه روی آن نصب است متصل شوید. می توانید تصور کنید که می توانید در خانه تان صفحه ی لپ تاپ یکی از مشتریان را برای تغییری در اختیار بگیرید. البته این برنامه نیز برای استفاده ی بهینه احتیاج به موس و کیبورد بی سیم دارد.

8- فیلیمو و نماوا

شاید جزء طرفداران و یا منتقدین فیلیمو و نماوا باشید. به هر حال، در این وضعیت کرونایی خیلی از افراد و خصوصا کودکان و بچه ها بسیار از این اپ ها استفاده می کنند. خوشبختانه به دلیل اینکه تلویزیون اندرویدی دارید لازم نیست اندروید باکس جداگانه ای بخرید. فقط لازم است که برنامه ها را نصب کنید.

نتیجه گیری

این لیست به مرور زمان کامل می شود…. منتظر ما باشید!